Despre noi

pagina-principala-despre-noi

O echipă, 200 de ani cumulați de experiență, 25 de ani în piața românească.

Consulta este o prezență pe piața de consultanță de afaceri, drept comercial, evaluări comerciale și judiciare, reorganizări judiciare și insolvență de peste 25 de ani.

Consulta s-a născut ca parte a grupului Consulta Holding AG din Viena. Timp de câțiva ani, în cursul anilor ’90, a acționat ca și consultant implicat în fenomenul ce a avut loc peste tot în țările Europei de Est, respectiv privatizarea economiei de stat.

Grupul Consulta

Ulterior, pe măsură ce economia de piață a României capătă contur și odată cu apariția legislației insolvenței, echipa română a intrat pe nou formata piață a insolvenței unde acționăm de 20 de ani. Pe această piață, beneficiind și de experiența anterioară, Consulta și-a găsit nișa de funcționare în zona reorganizărilor judiciare, contabilizând câteva succese notabile de salvgardare a unor afaceri care continuă să prospere.

Azi, grupul Consulta cuprinde o companie specializată în consultanță de afaceri și evaluări și un cabinet de insolvență cu un portofoliu stabil de cel puțin 150 de companii pe an.

Divizia de evaluări a deținut exclusivitatea 2 ani la rând în ceea ce privește evaluările din agricultură comandate de autoritățile românești și este un specialist în evaluări solicitat în primul rând pe piața executărilor silite, dar și a evaluărilor comerciale private.

Sub o formă sau alta, în ultimii 25 de ani, am fost conectați la realitățile mediului de afaceri din România, aspect ce ne situează într-o poziție cel puțin privilegiată în ceea ce privește contactele, accesul pe piață, dar și experiența reorganizării/optimizării activității unei companii.

Contactați-ne

Sunteți la un click distanță de a contracta echipa ideală pentru nevoile dvs. Contactați-ne și vom stabili împreună ce pași sunt de urmat.

Echipa de muncitori asiatici

Relația de colaborare cu EMA nu se sfârșește odată cu venirea viitorilor dumneavoastră angajați în România. În conformitate cu “conceptul integrat” al activității EMA, această relație de colaborare se finalizează odată cu repatrierea personalului angajat, la finalul ”misiunii de muncă”. Există posibilitatea legală de reînnoire a “misiunii de muncă” în cazul angajaților de care veți avea nevoie în continuare.

Scroll to Top