Recrutare muncitori Filipine

Domeniile de muncă recomandate de Consulta EMA pentru angajații filipinezi sunt:

Domeniul HoReCa: Filipine are un număr mare de școli de management hotelier, turism, mâncare și băutură. Filipinezii lucrează de mici în aceste industrii și dobândesc experiență încă de pe băncile școlii.
 
Domeniul îngrijire și asistență: pentru îngrijirea copiilor sau bătrânilor. Filipinezele sunt femei calme și atente la nevoile celor din jur, având o inteligență emoțională dezvoltată. Aceste calități le propulsează pe primul loc pentru jobul de bone, asistente medicale și ajutoare de educatori sau profesori în domeniul învățământului.
 
Domeniul beauty: în centrele SPA și cele de frumusețe, filipinezele au experiență încă din școlile profesionale și vin cu diplome care să ateste acest lucru. Firea lor sociabilă, grija și atenția la detalii sunt alte elemente cheie, care fac din angajetele filipineze alegerea perfectă.
 
Domeniul textil: în această industrie, de asemenea, personalul filipinez este o alegere bună pentru afacerea dumneavoastră. Fie că vă doriți croitorese sau doar ambalatoare sau mașiniste, filipinezele sunt alegerea recomandată de noi pentru acest domeniu.

Cunoști oameni care caută să angajeze personal din Asia? Sharing is caring.

Generalități din Filipine

Comparând cu alte naționalități din Asia, filipinezii sunt mult mai asemănători ca și obiceiuri și comportament cu europenii și asta din cauza faptului că, ani la rând, s-au aflat sub stăpânire spaniolă, păstrând astfel de-alungul timpului din cultura și obiceiurile acestora.

Limba națională a Filipinei are de asemenea accente puternice latine iar religia majoritară fiind creștinismul. Extrem de sociabili și prietenoși, filipinezii se pot acomoda ușor vieții în România.

Situată în Sud-Estul Asiei, în Vestul Oceanului Pacific, Filipine este formată din aprox. 7641 de insule și insulițe, clasificate de la Nord la Sud în 3 diviziuni geografice:

  • Luzon
  • Visayas
  • Mindano

Capitala țării este situată în Luzon, cea mai mare dintre insulele Filipinei și se numește Manila.

Suprafața totală a țării este de 300.000 de metri pătrați și cu un număr aproximativ de 109.6 milioane de locuitori.

Mâncarea tradițională a Filipinezilor

Asemănătoare cu mâncarea noastră, filipinezii consumă fructe, legume, mâncăruri gătite cu pui, porc, vită sau pește, supe. Ca și garnitură principală consumă orez iar intervalul meselor este de 2 pe zi, cu gustări mici între mese.

Contactați-ne

Sunteți la un click distanță de a contracta echipa ideală pentru nevoile dvs. Contactați-ne și vom stabili împreună ce pași sunt de urmat.

Echipa de muncitori asiatici

Relația de colaborare cu EMA nu se sfârșește odată cu venirea viitorilor dumneavoastră angajați în România. În conformitate cu “conceptul integrat” al activității EMA, această relație de colaborare se finalizează odată cu repatrierea personalului angajat, la finalul ”misiunii de muncă”. Există posibilitatea legală de reînnoire a “misiunii de muncă” în cazul angajaților de care veți avea nevoie în continuare.

Scroll to Top