Recrutare muncitori India

Domeniile de muncă recomandate de Consulta E.M.A. pentru angajații indieni sunt:

Domeniul Agriculturii: – o parte importantă din economia Indiei se bazează pe agricultură, majoritatea oamenilor lucrând în acest domeniu pentru uz personal sau de la vârste fragede, cu scopul de a-și susține familiile.
 
Domeniul Construcțiilor: – de multe ori o tradiție predată din tată în fiu cât și în școli dedicate, domeniul construcțiilor în India se mândrește cu muncitori experimentați în toate domeniile construcțiilor: zidari, faianțari, zugravi, betoniști, asfaltiști, electricieni cât și operatori cu experiență pentru diferite mașinării din acest domeniu.
 
Domeniul fabricilor producătoare de: textile, îmbrăcăminte, mâncare, etc. Meticulozitatea, răbdarea și dorința de muncă propulsează muncitorii indieni pe locul 1 în această industrie.
 
Domeniul IT: – indienii sunt bine cunoscuți pentru talentul lor în IT, aceasta fiind o importantă și respectată industrie în India. Puteți găsi specialiști experimentați în toate domeniile IT-ului: web designeri, programatori, etc.

Cunoști oameni care caută să angajeze personal din Asia? Sharing is caring.

Generalități despre India

India este țara care ocupă cea mai mare parte a Asiei de Sud, fiind formată din 29 de state, 6 teritorii de uniune (puțin abilitate) și teritoriul capitalei Delhi, care include teritoriul-capitală New Delhi, capitala Indiei.

India se întinde pe o suprafață de 1,222,550 km pătrați având aproximativ o treime din toată populația lumii, fiind a 2-a cea mai populată țară, după China cu o populație de aproximativ 1,387,037,000, dintre care peste 68% aptă de muncă, 50% din populația țării având sub 30 de ani.

India este una dintre țările cele mai diversificate etnic, având numeroase secte și religii segregate în sute de caste și triburi cu limbi și dialecte variate.

Hindi este limba cel mai comun vorbită în India, fiind de altfel și limba oficială a guvernului. Limba vorbită de majoritatea indienilor cât și în domeniul businessului și al educației este însă engleza. Religia principală în India este hinduismul (79,80% din populație), urmată de islam (14,23%). Un procent mic din locuitorii statului sunt: creștini (2,30%), sikhism (1,72%), budism (0,70%) și jainism (0,36%). 

Clima în India este asemănătoare climei din România fiind predominant tropical-musonică și având 4 anotimpuri.

Mâncarea și obiceiurile de viață ale indienilor

Familia ocupă un loc primordial în viața indienilor, bărbații având datoria de a avea grijă de vârstnicii familiei, de nevastă și copii, familiile numeroase trăind împreună în aceeași casă în pace și armonie.

Având o cultură bazată pe muncă și familie, indienii se acomodează ușor muncilor grele, fiind recunoscători pentru oportunitatea dată și extrem de serioși în îndeplinirea sarcinilor de muncă.

Agricultura și construcțiile sunt cele mai vaste industrii în India, în țară existând școli profesionale axate pe specializarea în toate sectoarele aferente acestora.

Meseria transmisă de multe ori din tată în fiu este predată de la o vârstă fragedă băieților, iar copii sunt obișnuiți cu ideea de muncă în afara țării, întrucât indienii au călătorit întotdeauna în afara țării lor pentru muncă sau negoț susținându-și familiile de la distanță.

Contactați-ne

Sunteți la un click distanță de a contracta echipa ideală pentru nevoile dvs. Contactați-ne și vom stabili împreună ce pași sunt de urmat.

Echipa de muncitori asiatici

Relația de colaborare cu EMA nu se sfârșește odată cu venirea viitorilor dumneavoastră angajați în România. În conformitate cu “conceptul integrat” al activității EMA, această relație de colaborare se finalizează odată cu repatrierea personalului angajat, la finalul ”misiunii de muncă”. Există posibilitatea legală de reînnoire a “misiunii de muncă” în cazul angajaților de care veți avea nevoie în continuare.

Scroll to Top