Recrutare muncitori Sri Lanka

Domeniile de muncă recomandate de Consulta EMA pentru angajații sri lankezi sunt:

Domeniul Agriculturii: – lucrând de la vârste fragede în agricultură, cetățenii din Sri Lanka sunt obișnuiți cu munca în aer liber, au experiență în domeniu și iubesc natura.
 
Domeniul Construcțiilor: – de multe ori o tradiție predată din tată în fiu, sri lankanezii se pot mândri cu muncitori experimentați în toate domeniile construcțiilor: zidari, faianțari, zugravi, betoniști, asfaltiști, electricieni cât și operatori cu experiență pentru diferite mașinării din domeniul construcțiilor.
 
Domeniul fabricilor producătoare de: textile, îmbrăcăminte, mâncare, etc. Meticulozitatea, răbdarea și dorința de a se perfecționa, fac din muncitorii din Sri Lanka candidații perfecți în această industrie.
 
Domeniul Menajului: – atât în zona casnică cât și industrială, personalul din Sri Lanka este recomandat în România. Oameni modești și devotați, atenți la detalii și educați din copilărie în privința curățeniei fac din această naționalitate, candidatul perfect către astfel de munci.

Cunoști oameni care caută să angajeze personal din Asia? Sharing is caring.

Generalități si obiceiuri din Sri Lanka

Țara Sri Lanka este o insulă situată în sudul Asiei. Cu o suprafață totală de 65,610 km pătrați și o populație estimată în 2018 la 21,670 milioane de locuitori.

Sri Lanka este una dintre cei mai mari furnizori de cornee din lume, cu aproape 3.000 de donaţii pe an, cetățenii considerând o onoare în a-și dona ochii altora care au nevoie.

Păsările, în special ciorile, sunt protejate de sri lankanezi, aceștia considerând că păsările duc răul departe de casă.

Sri Lankanezii nu se căsătoresc decât dacă astrograma iese ca la carte.

Cred în Karma – iar asta înseamnă că trăiesc pe ideea că orice fac în viață – bine sau rău – se va întoarce înapoi.

Mănâncă cu mâna, amestecând legumele cu orezul, formând ca niște bile pe care mai apoi le bagă în gură.

Mâncarea tradițională a Sri Lankezilor

Caracteristica centrală a bucătăriei din Sri Lanka este orezul fiert sau aburit, servit cu un curry de pește, pui sau năut, împreună cu alte curry făcute cu legume, linte sau fructe fiind predominant iute și servită de 2 ori pe zi.

O parte dintre partenerii noștri

Contactați-ne

Sunteți la un click distanță de a contracta echipa ideală pentru nevoile dvs. Contactați-ne și vom stabili împreună ce pași sunt de urmat.

Echipa de muncitori asiatici

Relația de colaborare cu EMA nu se sfârșește odată cu venirea viitorilor dumneavoastră angajați în România. În conformitate cu “conceptul integrat” al activității EMA, această relație de colaborare se finalizează odată cu repatrierea personalului angajat, la finalul ”misiunii de muncă”. Există posibilitatea legală de reînnoire a “misiunii de muncă” în cazul angajaților de care veți avea nevoie în continuare.

Scroll to Top