Recrutare

Află detalii despre viitorii tăi angajați

Indonezia

Personal Indonezia

Angajarea de forță de muncă din Indonezia este susținută și promovată de către Ambasada Indoneziei, fapt ce oferă o garanție stabilă.

Personal Nepal

Forța de muncă din Nepal este cea mai viabilă soluție în suplinirea actualei nevoi a României, de personal dedicat, serios și stabil.

Personal India

La fel ca în cazul personalului din Nepal, forța de muncă din India reprezintă o soluție ideală de muncitori serioși, stabili și loiali.

Sri Lanka

Personal Sri Lanka

Filozofia Sri Lankezilor este Karma – iar asta inseamna ca traiesc pe ideea ca orice fac in viata – bine sau rau – se va intoarce inapoi.

Personal Filipine

Filipinezii sunt mult mai asemănători ca și obiceiuri și comportament cu europenii și asta din cauza faptului că, ani la rând, s-au aflat sub stăpânire spaniolă.

O parte dintre partenerii noștri

Contactați-ne

Sunteți la un click distanță de a contracta echipa ideală pentru nevoile dvs. Contactați-ne și vom stabili împreună ce pași sunt de urmat.

echipa de muncitori asiatici

Finalul "Misiunii de Muncă"

Relația de colaborare cu E.M.A. nu se sfârșește odată cu venirea viitorilor dumneavoastră angajați în România. În conformitate cu “conceptul integrat” al activității E.M.A., această relație de colaborare se finalizează odată cu repatrierea personalului angajat, la finalul ”misiunii de muncă”. Există posibilitatea legală de reînoire a “misiunii de muncă” în cazul angajaților de care veți avea nevoie în continuare.

Scroll to Top

AFLă MAI MULTE DETALII

Durează o secundă să ne contactezi. Apasă butonul SUNĂ ACUM de mai jos și unul dintre colegii noștri îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.