Servicii

Cum vă putem ajuta?

Consultanță

Înțelegem în detaliu nevoile dumneavoastră de personal și vă asistăm la formularea unei soluții de HR adaptate și concepute pentru eficiență.

Recrutare

Accentul este pus pe selecția de personal asistată de către specialiștii noștri precum și de către cei ai partenerilor externi. Scopul acestei rigori aplicate în această fază este acela de a garanta angajarea personalului potrivit.

Livrare

Toate etapele legale sunt parcurse în deplină transparență și cu maximă celeritate.

Asistență

Aveți în noi un partener și un asistent permanet pe întreaga perioadă a misiunii de muncă a personalului angajat. La finalul misiunii de muncă, singura dumneavoastră preocupare va fi dacă veți alege prelungirea raporturilor de muncă.

O parte dintre partenerii noștri

Contactați-ne

Sunteți la un click distanță de a contracta echipa ideală pentru nevoile dvs. Contactați-ne și vom stabili împreună ce pași sunt de urmat.

echipa de muncitori asiatici

Finalul "Misiunii de Muncă"

Relația de colaborare cu E.M.A. nu se sfârșește odată cu venirea viitorilor dumneavoastră angajați în România. În conformitate cu “conceptul integrat” al activității E.M.A., această relație de colaborare se finalizează odată cu repatrierea personalului angajat, la finalul ”misiunii de muncă”. Există posibilitatea legală de reînoire a “misiunii de muncă” în cazul angajaților de care veți avea nevoie în continuare.

Scroll to Top

AFLă MAI MULTE DETALII

Durează o secundă să ne contactezi. Apasă butonul SUNĂ ACUM de mai jos și unul dintre colegii noștri îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.